Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2016 19:04 - Научи повече: Какво е рекламата и нейната важност за всеки бизнес
Автор: bkolarov Категория: Бизнес   
Прочетен: 543 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 03.09.2016 19:08


 "Човекът който спира да рекламира, за да спести пари е като човека който спира часовника за да спести време" - Томас Джеферсън

 

Всеки човек който е имал собствен бизнес знае колко е важно да рекламира услугите и продуктите си постоянно. Традиционните методи за реклама са вестниците,списанията и телевизията. В днешно време хората масово предпочитат интернет. Все повече и повече видове бизнес и компании избират интернет като място за реклама.

 

Разликата да се рекламира във вестник или интернет?

 

Един локален или регионален вестник има потребление от стотици или хиляди продадени вестници, докато един вестник на национално ниво може да достигне и милионен тираж. Това именно определя цената на рекламата и вероятността тя да бъде забелязана.

Всеки който рекламира бизнеса си или услугите си, например в един вестник с тираж от 2 милиона, вярва че рекламата му ще бъде забелязана от голям брой хора и той ще увеличи приходите си. Но както знаем, много хора купуват вестник единствено да прочетат нещо конкретно, което е част от техните интереси, много хора просто не искат да четат рекламните страници, а други дори взимат вестника и нямат време да го отворят. Въпреки високия тираж на един вестник, не се гарантира че вашата реклама ще бъде видяна.

 

Разликата да се рекламира в интернет и използването традиционните методи е в това че, когато рекламирате в интернет вие купувате гледания на вашата реклама.

 

Пример: Ако се допитате до услугите на рекламен интернет маркетинг брокер, той ще ви попита къде искате да рекламирате, в какъв тип уебсайт и какъв брой виждания искате към вашата реклама. Вие решавате да платите за 50 хил. виждания. Това означава че 50 хил. индивидуални лица ще видят вашата обява/ реклама със сигурност.

 

И така... в интернет се гарантира, че вашата реклама ще бъде видяна, докато използвайки вестник или списание не се гарантира.

 

Защо интересът към онлайн рекламата се повишава?

 

Растежът на онлайн рекламирането е ФЕНОМЕНАЛЕН

 

САЩ (2015) - $67.09 милиарда

Великобритания (2015) - Ј8.61 милиарда

Глобален мащаб (2015) - $365,000,000,000

 

През 2017 г. се очаква Великобритания да стане на първо място по онлайн рекламиране в Европа. Това се очаква да бъде също и първата държава в света, в която половината от средствата за реклама се използват за интернет реклама. В глобален мащаб, се правят над $1 млрд./ ден.

 

Все повече хора използват интернет, пазаруват онлайн, комуникират и се социализират чрез интернет. Доверието и интерсът на хората към интернет услугите расте всеки ден! Това кара хората да използват интернет за реклама, тъй като всеки прекарва доста време пред личния си компютър или телефон. Всеки знае за Google, Facebook и YouTube. Техния основен продукт на печалба е рекламирането. Виждате реклами отстрани на уебсайтовете, преди да стартира видеото, което искате да изгледате. Дори когато използвате някои апликации на вашия телефон, там също се появяват реклами.

 

Ако направите собствени проучвания как се движат статистиките, ще се уверите че рекламната индустрия в интернет РАСТЕ И ПРОЦЪФТЯВА

Вие се намирате в правилната посока и бизнес!

 

"My Advertising Pays" е уебсайт, онлайн платформа за реклама като Google и Facebook. Това са рекламни платформи, които ни дават възможност да търсим информация, споделяме снимки и общуваме с нашите приятели като чатим.

Всеки един уебсайт, колкото повече трафик получава, толкова по-ценно и скъпо става пространството, което се дава под наем за реклама. Пространството в М.А.П, което се използва от външни рекламодатели се освобождава на всеки няколко месеца и се купува в рамките на 30 мин.

От създаването си през Декември 2013 г., броят на партньорите расте и днес те надхвърлят 300,000. Това са средно около 10 хиляди нови партньора на месец. Данни от Юни 2015 показват че, уебсайтът получава над 150 милиона виждания на месец, това са 5 млн. виждания на ден.

 

Както посещенията към един сайт са важни, така и времето което хората прекарват в него. Често се случва хората да влязат в един сайт и да го затворят до няколко секунди поради факта, че те не са доволни от неговото съдържание. Прекарвайки повече време в един уебсайт, означава че човек е заинтригуван от неговото съдържание и това прави сайта по-ценен, както и увеличава шансът вашата реклама да бъде видяна. В "My Advertising Pays" средния престой на посетител е около 20 мин. Това поставя сайта на челно място в световен мащаб.

 

Друг показател, на който предприемачите обръщат внимание, преди да решат дали да рекламират е "Bounce Rate" на един сайт. Това отчита какъв % от потребители са влезли в сайта и са го затворили, без да разгледат други страници. Колкото по-ниска е тази стойност толкова по-добре е за един уебсайт. Причината за това е, че колкото повече един посетител прекарва време в дадения уебсайт, толкова повече той е бил заинтригуван от неговото съдържание. Bounce rate-а на М.А.П е 0.60%.

 

Всички тези факти за развитието на онлайн рекламирането и предимствата на М.А.П ни доказват, че това е една надеждна компания, която се развива изключително добре и е част от една милиардна индустрия, която расте всяка година. Това именно накара мен да стана част от М.А.П, както и хилядите партньори по света.

Ако тази статия е заинтригувала вниманието ви и е породила интерес разгледай моя блог или се свържи с мен, за да разберете как вие успешно може да рекламирате бизнеса си и да печелите на всеки 20 мин. 24/7!

 

Ако идеята ти е харесала и искаш да се регистрираш напълно безплатно в М.А.П моля свържи се с мен или кликни ето тук




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Без реклама няма бизнес,
04.09.2016 18:45
индустрия, прогрес!
цитирай
2. golqm75 - опитайте и ще се уверите
15.12.2016 15:25
http://niobux/?ref=golqm75 ЗА АКТИВНИ ВСЕКИ МЕСЕЦ БОНУС 5$
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bkolarov
Категория: Бизнес
Прочетен: 7359
Постинги: 4
Коментари: 3
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930